Enter your keyword

Termeni si conditii

1. Cine suntem?

Sm-art.ro isi desfasoara activitatea comerciala ca parte a entitatii juridice ZUMON MUSIC SRL, societate inregistrata in Bucuresti, CUI 35166805, Nr. RC J40/13105/27.10.2015.
 
2. Relatia dintre noi

Accesand site-ul www.sm-ART.ro poti comanda orice produs indiferent daca esti persoana fizica sau juridica. Urmatorii termeni de mai jos vor defini relatia intre noi:

UTILIZATOR:reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Conditiile de Utilizare ale prezentului SITE, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare.

CLIENT: reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Conditiile de Utilizare ale prezentului SITE, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare, ce initiaza si finalizeaza o comanda.

UTILIZARE ABUZIVA: reprezinta utilizarea SITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii ZUMON MUSIC SRL.

COMANDA: reprezinta un document electronic, generat ca urmare a accesarii SITE-ULUI sm-ART.ro de catre un CLIENT, ce intervine ca forma de comunicare intre sm-ART.ro si CLIENT.

CONTRACT: reprezinta o COMANDA confirmata de catre SOCIETATE, prin care SOCIETATEA este de acord sa livreze CLIENTULUI produse si servicii, iar CLIENTUL este de acord efectueze plata acestora.
TEHNICA DE COMUNICATIE LA DISTANTA : orice mijloc ce poate fi utilizat pentru incheierea unui contract intre sm-ART.ro si Client si care nu necesita prezenta fizica simultana a celor doua parti.
NEWSLETTER / ALERTA : mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, asupra produselor, serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de catre sm-ART.ro pentru Clientii care opteaza pentru primirea acestor informatii.

UTILIZATORII/CLIENTII acestui SITE sunt rugati sa citeasca cu atentie termenii si conditiile de utilizare urmatoare.

Termenii si conditiile urmatoare sunt considerate a constitui prevederi minimale aplicabile, utilizarea SITE-ului supunindu-se de drept prevederilor generale ale legislatiei in vigoare.
Termenii si conditiile de utilizare pot fi modificate oricand prin actualizarea prezentului SITE, aceste modificari devenind obligatorii cu efect imediat pentru toti UTILIZATORII/CLIENTII.
Prin accesarea SITE-ului UTILIZATORII consimt sa respecte termenii si conditiile prezentate in continuare precum si legislatia aplicabila.

3. Relatiile contractuale

sm-ART.ro se obliga sa informeze consumatorul corect si complet privind:
 1. identitatea comerciantului, si caracteristicile principale ale produsului
 2. asupra pretului de vânzare cu amanuntul
 3. cheltuielilor de livrare, daca este cazul;
 4. modalitatile de plata, de livrare sau de prestare;
 5. dreptul de denuntare unilaterala a contractului ;
 6. perioada de valabilitate a ofertei sau a pretului;
Toate aceste informatii apar pe site in paginile de comanda, in pagina de detalii produs sau pe aceasta pagina.

Cum folosim a dreptul de denuntare unilaterala:
Consumatorul are dreptul sa notifice comerciantul ca renunta la cumparare fara a i se imputa penalitati, chiar in conditiile in care consumatorul nu invoca un motiv pentru care doreste sa renunte la produs in maxim 14 zile lucratoare de la primirea produsului. Notificarea se realizeaza exclusiv in scris, prin intermediul e-mailului.
Costurile care revin in mod exclusiv consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor, conform conf. O.G. 130/2000: pentru persoanele fizice ce achizitioneaza produse folosind tehnicile de comunicare la distanta, se aplica definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit. e.

4. CONTACT

sm-ART.ro isi publica pe site toate datele corecte de identificare si de contact. Sm-art.ro isi rezerva dreptul de a nu raspunde tuturor solicitarilor primite de la consumatori prin mijloacele de comunicare la distanta. Consumatorul trebuie sa completeze formularul de comanda corect, integral si sa il comunice catre Sm-art.ro. Momentul incheierii contractului la distanta il constituie momentul primirii mesajului de confirmare de catre Client, referitor la comanda sa.
Comenzile nu se pot face prin telefon.


Instagram